Teknik!

Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Praesent sa

Tilgængelig i øjeblikket

Flader:

Lys / skygge

Al form bygges op af mindst 3 toner

Lys – Mellemtone – Mørk

STREGTEGNING:

Bevægelsestegning:

  • Hurtig skitsering. Prøv i løbet af de første sekunder at “berør” alle dele af objektet.
  • Ikke tænke på hvad det ligner, men hvad objektet gør.
  • Prøv at “fylde ud” det rum med blyanten, som objektet fylder i rummet!
  • Ikke løfte blyanten, men lad den bevæge sig frit på papiret.

BLINDTEGNING:

  • ikke se på papiret, kun på objekt.
  • Find et begynderpunkt og prøv at føre bluanten langs omridset af objektet, og at afslutte i begyndelsespunktet.

KONTURTEGNING:

  • Som blindtegning
  • Men man må se på tegningen så hyppigt man vil – Men, da løftes blyanten!!
  • Du kan fortsætte hvor du var, eller finde rt nyt punkt.
  • Alle detaljer og linier skal med!
CM-Logo

Signatur for Carsten Mic:

TEKNIKER:

- Streg

⇒ Skitse

⇒ Blind-tegning

⇒ Kontur-tegning

 

- Flade

⇒ Skravering

⇒ Lys/Skygge (3 toner)

- Balance

BALANCE handler om at finde harmoni mellem alle de elementer, der udgør vores kreative proces. Det er den subtile dans mellem lys og skygge, hvor hver tonestyrke spiller sin rolle i kompositionen.

Når vi skaber, skal vi huske at integrere bevægelse og stilhed, kaos og orden, for kun når vi mestrer denne balance kan vi skabe kunst, der ikke blot ser godt ud, men også vækker følelser og tanker.

Tænk på, hvordan hvert penselstræk og hver blyantlinje bidrager til det samlede billede, og lad den indre stemme guide dig til at finde din unikke vinkel, så du kan udtrykke dig frit og autentisk.

- Proportioner

Proportioner er nøglen til at skabe visuel harmoni og balance i dit kunstneriske udtryk, hvor hver del af dit værk spiller en afgørende rolle i helheden.

Ved at mestre proportioner kan du skabe en dybde og dimension, der fanger beskuerens øje, og giver liv til dine idéer.

Tænk på, hvordan et lille justering kan ændre dynamikken i dit billede, fra den lette elegance af et velafbalanceret ansigt til den kraftfulde tilstedeværelse af en robust figur.

Uanset om du arbejder med lys og skygge, eller indfanger bevægelse og stilhed, vil en dyb forståelse for proportioner hjælpe dig med at forfine dine teknikker og realisere din kreative vision.

- Detaljer

⇒ Hoved

⇒ Hånd

⇒ Fod

 

TEKNIKKER

Udforsk de uendelige muligheder inden for teknikker, hvor hver penselstræk og blyantlinje åbner op for nye dimensioner af kreativitet.

Her i vores kreative rum hylder vi ikke blot de grundlæggende færdigheder, men opfordrer også til leg og eksperimentering. Vores tilgang til teknik handler om at bryde grænserne mellem tradition og innovation, så du kan finde din egen stemme i den kunstneriske proces.

Træd ind i en verden fyldt med inspiration, hvor du kan forfine din teknik og samtidig lade din fantasi flyve frit. Hver session er en mulighed for vækst, og vi står klar til at guide dig på din kreative rejse.

Lad os sammen udforske, hvordan teknisk formåen kan transformeres til et personligt udtryk, der taler til både sind og hjerte.

Leder du efter noget
brugerdefineret eller
fra arkiverne,så brug
luppen i toppen af siden?